Еми за вратлето иначе няма къде ама него не го боли де и много обича да го чеша на ляво и дясно ...Иначе не ми е студено аз даже ходя зимата с къси чорапи , дълги нямам ...Даже ходя с тениски , в по -големите студове си слагам вече дълги ръкави , за да не дърпаме дявола за ушите де хаха
Хора , Кю е много зле от вчера вечерта не е ял и постоянно лежи дори и очичките не може да си отвори ....Направо ми се къса сърцето ....Чакам всеки момент да си дойдат нашите , за да идем на лекар , че една стотинка нямам в мен .... Толкова ми е тъжно ....сега сее гушнал в мен и диша тешко надявам се да се оправи ....Стискайте ни палци ....
Да бяхме на лекар ... КАто цяло сложи му антибиотик и система и думите му бяха " ако издържи тази вечер , за което не вярвам...го доведи пак " . След което като се прибрах и почина Надявам се да съм направила всичко за него , за да бъде щастлив и пълноценен въпреки , че беше инвалид ... .Може да заключите темата....ОБИЧАМ ТЕ , Кю !!!!!
Толкова много съжалявам, миличка..Мога да си представя как се чувстваш..Ти обичаш малкия бубчо от сърце и никой не може да се съмнява, че е бил истински щастлив с теб..Спинкай спокойно своя сън, малък Кю..