Искам да се оплача!

Опишете магазините във вашия град - къде, какво и на какви цени може да се намери.

Moderator: Модератори

Re: Ужас!

Postby krisi1997 on Tue May 19, 2009 4:33 pm

Малко съм повтаряла при котката :oops: Ама тогава много се ядосах :evil:
Image
krisi1997
Заек

Re: Искам да се оплача!

Postby danielle on Tue May 19, 2009 5:23 pm

Криси, премествам ти постовете тук, тъй като такава тема съществува отдавна и не е нужно да се прави нова.
Обичаме те, Свиничка!....
danielle
Администратор

Postby krisi1997 on Tue May 19, 2009 8:35 pm

Добре :D Няма проблем
Image
krisi1997
Заек

Postby Fanasy_Girl on Sat Jan 23, 2010 11:51 am

Незнам дали тук е мястото, но искам да споеля впечатленията си от някои зоомагазини във Варна, за да знаят другите, къде как се грижат за животните.
Става дума за зоомагазини във Варна.
1. Зоомагазин Анимо2 - перфектни условия, животинките нямат здравословни проблеми, продавачите са компетентни
2.Зоомагазина на "Бенковска" - ужасно болни морски свинчета, целите в рани явно от гъбички, никой не им обръща внимание
3. Зоомагазин "Фантастико" /май така се казваше/ на ул. Баба Тонка- още като влезеш от вратата те лъхва една ужасна миризма, която аз изтърпях около 30 секунди, всички животни са в ужасно състояние, клетките са мръсни, посляни с някаква слама, която е мокра, покрита с изпражнения и урина... от там и клетка не бих си купила, камо ли животинче

Съвета ми към хората от Варна, които са решили да си купуват свинче - преди да си купите животинче пообиколете зоомагазините, вижте условията в зоомагазина, разгледайте добре животното, което сте си харесали, дали има рани, дали има секрети по носа, очите, козината, дали си има всички атрибути /попаднах на свинче без един пръст на задното краче/ и чак тогава купувайте. Надявам се да съм дала полезна информация и да помогна на други решили да си взимат прасенце.
Image
Fanasy_Girl
Заек

Postby danielle on Mon Jan 25, 2010 9:17 am

Защо сте написали и магазин Анимо2 след като не искате да се оплачете от него?! Темата е за магазини, от които искаме да се оплачем. Съзадава се грешно впечатление, че е лош.
Обичаме те, Свиничка!....
danielle
Администратор

Previous

Return to Знам магазин!