Къде в София има дългокосмести свинчета?

Опишете магазините във вашия град - къде, какво и на какви цени може да се намери.

Moderator: Модератори

Къде в София има дългокосмести свинчета?

Postby Silvena_Paskova on Tue May 25, 2010 7:57 pm

Здравейте на всички!Поздрави за хубавия сайт,който сте направили!Добра работа!
Така..Изчетох толкова много материал за свинчетата и в български и в американски и в английски сайтове(да ви кажа, с много лошо впечатление останах от американските особено..имах чувството,че не става вапрос за живи същества,ами за плюшена играчки,които просто се сменят с нови,ако починат!)
Та,определено вече се чувствам готова да си осиновя едно бебче!...Освен това майка ми и баща ми са вет. лекари и ще има постоянно доктор около него.. [smilie=gif_118_02.gif]
И сега изникна въпроса от къде да си го купя...Желанието ми е бонбончето ми да бъде дългокосместо..Само,че там където звъннахме имаха само късокосмести и "розетка"..
Моля ви,помогнете ! [smilie=gif_0866.gif]
Знаете ли в София къде по-принцип има и дългокосмести свинчовци?
Благодаря ви предварително!
Silvena_Paskova
Заек

Re: Къде в София има дългокосмести свинчета?

Postby danielle on Wed May 26, 2010 10:36 am

Ами те свинчетата в магазините се сменят постоянно и няма гаранция какви ще са. По-добре опитайте да видите в темата за магазините къде има магазини, направете си списък и пообиколете. Успех!
Обичаме те, Свиничка!....
danielle
Администратор

Postby Silvena_Paskova on Wed May 26, 2010 6:04 pm

За съжаление си изгорих много жестоко кръка(стъпалото) и физически не съм способна да обикалям много-много(изобщо не мога да стъпя на него) ..а кола не мога да карам..(и да можех по принцип,сега пак нямаше да съм способна с тоя пуст крак)..нашите си имат достатъчно работа,че с мен да се занимават, а не си позволявам да пръскам пари за таксита......та аз и за това питах,ако някой се сеща за определен магазин,защото нямам възможност да обикалям.. :( ..е..нищо..ще поотложим осиновяването с 2-3 месеца.. [smilie=2cry.gif]
Благодаря Ви за отговора, danielle. Желая Ви всичко добро. (hug)
Silvena_Paskova
Заек

Postby danielle on Thu May 27, 2010 9:26 am

Вчера минах случайно по Мадрид и погледнах в един магазин там - на витрината имаше две малки свинчета, които подозирам, че ще станат дългокосмести - едно сиво-бяло и едно беличко. Все още са с къса козина защото са малки, но като гледам какви са рошави мисля, че ще стане дълга.
Адреса е бул.Мадрид 32. Ето карта:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=644b ... a7bb&tip=1
Обичаме те, Свиничка!....
danielle
Администратор

Postby Silvena_Paskova on Thu May 27, 2010 10:44 pm

Благодаря ти много,danielle!!!Толкова си отзивчива и мила!!! :P
Намерих зоо магазин с развъдник в Ст.Загора с много голям избор и от там ще си взема!
До скоро! :D Всичко най-добро!
Silvena_Paskova
Заек

Return to Знам магазин!