Знам, че от доста време не сме се обаждали, но имахме купища проблеми, заради които не можех да вляза тук. С някои от вас се "виждаме" във фейсбук и нещата са ясни. Както и да е- всичко лошо е зад гърба ни. Сега по същество:
Утре ми предстои да летя с Пух за България, където ще го оставям у нас. Майка ще се грижи за него, а аз ще бъда с него 4-5 месеца годишно. Просто по този начин няма да треперим всеки път дали ще се намери някого, който да го гледа, докато ни няма (за това лято примерно нямах избор- просто всички се прибират и добре,че успях да намеря начин изобщо да го транспортирам, че не ми се мисли иначе какво щях да правя).
Изправена съм обаче пред голям проблем: клетката.
Тук Пух има огромна клетка, която ще се наложи за жалост да хвърлим. Гледах кафезите в интернет и ми се струват кошмарно скъпи- 100 лв, 90 лв...Пух е дебел и голям, не може да бъде в кафез като за хамстер. Трябва да е със сигурност поне 60 см дълъг, та исках да ви питам: Откъде, по дяволите, изобщо да намеря такова чудо в Бургас
Моля за съвет и ще ви бъда благодарна!
Ще пиша скоро в темата за Пух как е минал полетът.
П-С: от суеверие не сме купили още кафеза. Ще го купим, живот и здраве, в неделя: нека да преживее детето полета, след това пътя с кола до Бургас и после ще му мислим...