Поръчвате ли си от нета???

Място, където можете да споделите всичко, което не се вписва в горните категории... и още нещо.

Moderator: Модератори

Re: Поръчвате ли си от нета???

Postby Murray on Mon Jul 19, 2010 2:53 pm

Никога не съм ползвала трансортна чанта и в момента се колебая между два - фирма Karlie 35 х 25 х 22 см или Aladino на Ферпласт...Като че ли повече ми харесва Aladino large 36/26/23, той дали е удачен вариант за свинчо? Предполагам няма лошо да е малко по-голяма транспортната чанта :)
Ето и снимки на двата транспортера
http://zoomagazin.eu/admin/images/categ ... _1.396.jpg
http://zoomagazin.eu/admin/images/categ ... 8_g511.jpg
Murray
Заек

Postby buffy96 on Mon Jul 19, 2010 3:19 pm

Току що потвърдих поръчка на транспортна чанта Аладино-Медиум.На Карлие нещо не ми хареса закопчалката :mrgreen: и пишеше до 1 кг.,а моя е над 1 вече.И ако си вземеш Аладино мисля,че Медиум е достатъчно,но както си прецениш.Казвам ти го в смисъл,че размера е достатъчен,ако си се чудила.
Като погледенш закопчалката на Карлие много лесно може да се счупи,защото е пластмасова и не се закопчава много добре,докато при Аладино е с капаче и няма как да се счупи.Също така при Карлие тежестта на свинчето ще падне върху закопчалката,а при Аладино единствено върху дръжките които са си здрави.
Надявам се съм помогнала.
Image

Image
buffy96
Свинче ветеран

Postby dor4eto on Mon Jul 19, 2010 6:35 pm

Ние имаме чантичката от първия линк - на ферпласт и сме доволни. Няколко пъти вече сме я ползвали - капакът отгоре изцяло го махнахме и като пътуваме си галя прасчо.
Закопчаването не е от най-удобните чесно казано - но аз го разкопчавам само когато я мия. Прасето си го вадя през капачето отгоре.
dor4eto
Заек

Postby buffy96 on Wed Jul 21, 2010 1:55 pm

Преди малко ми доставиха Аладино Медиум-синя и съм доволна.
Image

Image
buffy96
Свинче ветеран

Postby Murray on Thu Aug 12, 2010 2:40 pm

Здравейте и много благодаря и на двете ви за изказаните отзиви. И така, взимайки предвид вашите отговори, взех Аладино Медиум и размера наистина му е екстра на прасето. [smilie=newsm10.gif] Чантата е страшно удобна и лесно разглобяема, единствено ми е доста трудно да закопчавам капака и от шума Фифчо много се стряска...и си ходим с притворен капак [smilie=33uu.gif] Та това са отзивите от нас, лек и успешен ден на всички. :)
Murray
Заек

Previous

Return to Други свински работи